Trugeturer

Opplev et fantastisk vinterlandskap med høye fjell og dype fjorder med utgangspunkt i Valldal.

Området rundt Valldal er et eldorado for turer vinterstid. Urørt snø, gamle støler og fantastiske utsiktspunkt.

Pris

Fra 750,- per person

Alder

10 år

Sesong

Januar – Juni

Varighet

3-5 timer

Opplev naturen i vinterdrakt

På våre guidede trugeturer bringer vi deg tett på naturen og inn i stillheten vinterlandskapet byr på. Du får opplev det spektakulære fjordlandskapet med høye fjell, store daler og dype fjorder.

Vi har Reinheimen Nasjonalpark, Geiranger- og Herdalen Landskapsvernområde, flere naturreservat og Tafjorden som er på UNESCOs verdensarv liste som nærmeste nabo. Det gjør området unikt og verdt å besøke. Med flere alternativer til fin turer både på dag- og kveldstid med hodelykt, skreddersyr vi gjerne en tur etter ditt ønske.

Velkommen til Valldal og ditt neste eventyr!

Trugetur med fjordutsikt og stillhet – 3 timer

Pris 750,- pr. person. (Gruppepriser tilgjengelig – se prisliste)

Bli med å opplev et vinterdekt fjordlandskap med utsikt til fjord og fjell. Vi vandrer rolig gjennom åpent kulturlandskap med flere fine utsiktspunkter og kommer høyre opp fra fjorden etter hvert. Du får oppleve høye fjell og dype fjorder, og er været på vår side og formen er god besøker vi en gammel sæter.

Her får du oppleve landskapets råe natur samt en stillhet kun naturen kan by på. Turen tilpasses gruppens fysiske form. Lunsj er ikke inkludert.

Trugetur og bålkurs – 4 timer

Pris 890,- pr. person. (Gruppepriser tilgjengelig – se prisliste)

Dette er den perfekte vinterturen med truger. Vi tar på oss trugene og spaserer en rolig tur i skogen til vi finner oss en fin plass å fyre bål. Undervegs ser vi kanskje spor etter dyr eller er vi så heldige at vi ser en hjort springe forbi? Du lærer hvor du finner den beste veden, hvordan en fyrer opp og hva som er det beste bålet. Med et bra bål ligger alt til rette for både kos og god mat, som vi også lager på bålet.

Her får du oppleve det tradisjonelle norske friluftslivet som ikke fysisk krevende men som gir store naturopplevelser. Lunsj er inkludert.

Begge turene kan gjennomføres på kveldstid med hodelykt og på jakt etter nordlys.

Å gå med truger

Trugetur er en lavterskel aktivitet som passer for alle og krev verken god balanse som ski kan gjøre eller at du er en atlet i god form. Med truger flyter du lett oppå den dype snøen eller har godt feste om det er isete og skare. Det er derfor en perfekt for familier, par, vennegjenger eller bedrifter som ønsker å gjøre noe i lag og oppleve naturen.

Ta med

Vanntette vinterklær , ullundertøy , fleece- eller ullgenser , fjellsko/vintersko,
ullsokker, lue og hansker/votter. Vannflaske og litt energi, sekk – 10-20L og kamera.

Inkludert

Truger og staver. Førstehjelp- og sikkerhetsutstyr.
Lunsj med lokale delikatesser er mulig å bestille som tillegg på turer hvor det ikke er inkludert.